Scroll Top
Torggata 3, 3. etasje, 3724 Skien

Følg linkene til venstre for informasjon du ønsker å lese mer om i forbindelse med ditt besøk ved Privatklinikken i Skien.

Har du behov for å kontakte oss, kan du ringe oss på tlf. nr. 35 60 90 60 eller sende inn dine spørsmål på e-mail post@privatklinikkeniskien.no.

Clear Filters
Selvbetalende pasienter
Selvbetalende pasienter

Pasientene kan henvende seg direkte til oss enten via telefon, direkte oppmøte, ved å bestille en time online eller be fastlegen om å sende inn en henvisning direkte til oss (raskest mulig inn til undersøkelse, men pasienten betaler selv for hele undersøkelsen).
Les mer …

Privat helseforsikring
Privat helseforsikring

Vi tar imot pasienter som har privat helseforsikring som så kan dekke kostnaden for undersøkelse og behandling hos oss (raskest mulig inn til undersøkelse, forsikringen betaler for undersøkelsen). Pasienten må selv avklare med forsikringsselskapet på forhånd at de godkjenner oss som behandlingssted og at de dekker kostnaden for behandlingen utført hos oss. Når dette er avklart, kan du ta direkte kontakt med oss enten på telefon 35 60 90 60 eller ved å bestille en time online. Du må opplyse hvilke forsikringsselskap du har og kontaktperson der som kan bekrefte oppgjør gjennom forsikringen. Les mer …

Forberedelser til gastroskopi

Les mer...

Forberedelse til koloskopi

Les mer...

Forberedelse til rektosigmoidoskopi

Les mer...

Om du bruker blodfortynnende medisiner, foreta følgende endringer i forkant av undersøkelsen (gastroskopi, koloskopi eller rektosigmoidoskopi) som du ser under:

– Albyl-E tbl. 75 mg. Som alene blodfortynnende – trenger ingen pause, tas som før

– Albyl E + Plavix – en av disse må stoppes i 5 dager før undersøkelsen, mens den andre kan bare tas som vanlig. Vi anbefaler at du stopper med Plavix, og bare fortsetter med Albyl E.

– Xarelto, Pradaxa, Eliquis – nulles i to døgn før undersøkelsen. Snakk med din fastlege om du må erstatte disse mens de er nullet. Det er visse tilstander som krever at man erstatter disse i mellomtiden med noe som har kortere halveringstid og som administreres subcutant.

– Marevan – ta INR hos fastlegen 3 dager før undersøkelsen. Informer fastlegen om at du skal til skopi-undersøkelse om tre dager. Marevan  må da stoppes og du må få avklart med din lege om du trenger å erstatte den med noe annet i mellomtiden. Dersom INR er målt til > 2,5 ved denne målingen 3 dager før undersøkelsen, må du også ta en INR dagen du skal til undersøkelse og resultatet må foreligge før undersøkelsen. INR må nemlig være < 2 for at vevsprøver skal kunne tas. Dersom INR-resultatet ikke foreligger besvart før undersøkelsen eller om den er > 2, kan undersøkelsen likevel utføres, men uten noen prøvetaking da faren for blødning ikke kan bedømmes.

Dersom du er allergisk mot noen medisiner eller substanser, må du gi klar beskjed om det i god tid før undersøkelsen, slik at vi avklarer om det må tas spesielle hensyn til det.

Viktig!

Forhør deg med fastlegen hvis du er i tvil om det er forsvarlig at du gjennomfører forberedelsene til – eller selve undersøkelsen, spesielt om du har sykdommer som du tror kan være til hinder for det, slik som f.eks. alvorlig hjertesvikt, alvorlig nyresvikt, svært ustabilt blodtrykk eller svært ustabil diabetes.

Vår klinikk ligger midt i Skien sentrum, med adresse i Torggata 3, 3. etasje, 3724 Skien. Dette bygget er kjent av mange som ”Glasshjørnet – bygget”. Inngangen til klinikken er på høyre side av bygget, på selve Torggata. Det er trappefri inngang fra gateplan og heis opp til oss i 3. etasje. Inngangsdøren er åpen mellom kl. 07:00 – 18:00. Utenom disse tidene, er det egen ringeklokke til klinikken på venstre side av døren.

Kommer du med kollektivtransport, er det bussholdeplass for bybuss M1, M2, M3, P6 og P7 samt flere langdistansebusser like ved vår klinikk. Bussholdeplassen heter Rådhusplassen (Skien).

Kommer du med egen bil, har du gratis parkering i 1 time på Arkaden kjøpesenter. Denne parkeringen er rett ved vår klinikk (< 100 meter unna). Parkering over 1 time koster 20 kr./påbegynt time og kan betales i automaten inn i parkeringen eller gjennom App. Det er ellers gateparkering mot betaling fram til kl. 14:00. Greit å nevne at rett foran inngangsdøren vår er det både drosjeholderplass og en handikap-parkering.

Priser:

Undersøkelser utført for private, selvbetalende kunder samt kunder med privat helseforsikring:

  • Gastroskopi – 3500 kr.
  • Koloskopi – 5000 kr.
  • Rektosigmoidoskopi – 3500 kr.

Prisene inkluderer konsultasjon og all nødvendig forbruksmateriell for undersøkelse og evt. terapi (vevsprøvetaking, polyppfjerning, sending av prøver, osv.)

Avbestilling

Avbestilling / endring av time må avtales snarest mulig og senest 48 timer før timen. Time mandag må avbestilles innen kl 12:00 fredagen før. Avbestilling etter dette, eller time som ikke benyttes, vil bli belastet med gebyr på 1125 kr. 

Mandag – Fredag kl. 08:00 – 15:00

Telefonen besvares fram til kl. 16:00 alle dager.

Kontakt oss:
Adresse:

Torggata 3, 3. etasje, 3724 Skien

Telefon:

+47 – 35 60 90 60

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08:00 – 15:00
Lørdag stengt
Søndag stengt
Online – bestilling av time